OM OSS

chemist 

Albarla story

Hudvårdsprodukterna och varumärket Albarla är utvecklade och registrerade av farmaceuten Sinatinee D.

Namnet Albarla kommer från det vetenskapliga namnet på en alg, Kappaphycus Alvarezii. Algextraktet är en av de mest kraftfulla aktiva substanser för hudföryngring och är välkänt då det ingår i många exklusiva hudkrämer på marknaden. Albarla Eye Cream Plus innehåller ett högt koncentrat av denna alg.

chemist 

Forskning och utveckling

Sinatinee har arbetat på forsknings- och utvecklingsavdelningen (R&D) inom den farmaceutiska industrin i över 10 år. Där har hon skapat och utvecklat farmaceutiska produkter. Sinatinee har en ledande position på R&D i ett av Asiens ledande farmaceutiska företag.

Kvalitet

Produkternas kvalitet och säkerhet är Sinatees första prioritet i sitt arbete. Hon ansvarar för att säkerställa att alla ingredienser, laboratorietester och tillverkningsprocesserna når internationella standards för att godkännas av ansvariga tillsynsmyndigheter.

Kunskap

I sitt arbete tillämpar Sinatinee både sin farmaceutiska kunskap och sin djupa kunskap om österländsk medicin. Hon förenar förstklassiga asiatiska naturpreparat med högteknologiska preparat från väst och med kunskap som gått från generation till generation skapar hon hudvårdsprodukter av bästa kvalitet.